Hollandse Nieuwe met pannacotta van geitenkaas

ingevoerd op 31-10-2018

0-20 minuten
4 personen
Haring
Hapjes/Amuse
Nederlands

Ingrediënten

Ingredienten pannacotta 

500 ml room 

500 ml melk 

300 gram geitenkaas 

8 gram gelatine 

Ingredienten ingelegde komkommer 

100 gram suiker 

100 gram azijn 

100 gram water 

Bereiding

Bereiding pannacotta
Leg de gelatine in een bakje met koud water en laat deze oplossen. Breng de melk en de room aan de kook . brokkel nu de geitenkaas erin en laat deze oplossen. Haal de pan van het vuur af en voeg de gelatine toe blender het  even fijn met een staaf mixer, even zeven en giet de pannacotta in een vormpje.

Bereiding ingelegde komkommer
Breng alles aan de kook en laat het geheel afkoelen doe dan de gesneden komkommers erin en laat deze even 5 tot 10 minuten intrekken voor de rode biet hetzelfde deze nog wel even lekker bestrooien met peper. 

Maak je gerecht compleet met Hollandse nieuwe en gefrituurde uitjes.

 

Bron: verras je smaak met vis

hollandse nieuwe hollandse nieuwe