Italiaanse bol met pesto en makreel

 0-20 minuten

 Makkelijk

 Overig, 

 4 personen

 Makreel

 

Ingrediënten

4 gerookte makreelfilets

4 Italiaanse bollen

4 el verse pesto alla genovese

25 gram rucola

2 trostomaten, in plakjes

 

Bereiding

1 Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helften met de pesto. Leg er de rucola, de makreelfilet en de plakjes tomaat op. Bestrooi met peper naar smaak.

2 Dek de bollen af met de bovenste helft van de broodjes en steek er een prikker door.

Per persoon 2415 kJ / 575 kcal / 28 g eiwit, 36 g vet, 35 g koolhydraten

Tip Vervang de pesto ook eens door verse roomkaas met fijngehakte zongedroogde tomaatjes of olijven.

 

 

Bton: Verrasjesmaakmetvis

vishandelschoehuijs vishandelschoehuijs