0-20 minuten
4 personen
Haring
Hapjes/Amuse
Nederlands
Ingrediënten
Ingredienten pannacotta
500 ml room
500 ml melk
300 gram geitenkaas
8 gram gelatine
Ingredienten ingelegde komkommer
100 gram suiker
100 gram azijn
100 gram water
Bereiding
Bereiding pannacotta
Leg de gelatine in een bakje met koud water en laat deze oplossen. Breng de melk en de room aan de kook . brokkel nu de geitenkaas erin en laat deze oplossen. Haal de pan van het vuur af en voeg de gelatine toe blender het even fijn met een staaf mixer, even zeven en giet de pannacotta in een vormpje.
Bereiding ingelegde komkommer
Breng alles aan de kook en laat het geheel afkoelen doe dan de gesneden komkommers erin en laat deze even 5 tot 10 minuten intrekken voor de rode biet hetzelfde deze nog wel even lekker bestrooien met peper.
Maak je gerecht compleet met Hollandse nieuwe en gefrituurde uitjes.
Bron: verras je smaak met vis