• Verse vis
  • Gebakken vis
  • Visschotels
  • Haring
  • Broodjes
  • Barbecueën
  • Kant en klaar
  • Iets te vieren?
  • Vis van de maand

Pikante kabeljauw met wilde rijst

4 personen
25 min
 
Vis
BEVAT PER PORTIE
585 kcal
37 g eiwit
11 g vet
84 g koolhydraten
 
INGREDIËNTEN
400 g witte & wilde rijst
4 stukken kabeljauwfilet van 150 g
2 eetlepels (olijf)olie
1-2 rode pepers, in reepjes
2…

visrecepten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

 20-40 minuten
 Bakken, 
 4 personen
 Gamba’s
 Voorgerecht
 
Ingrediënten
• 12 gamba’s, gepeld
• ½ bloemkool of romanesco
• 0,5 dl olie
• Fleur de sel
• Sap en rasp van een citroen
• Bakje pompoenpitten,…

visrecepten

Bretonse vissoep met wijting

0-20 minuten
4 personen
Wijting
Voorgerecht
 
Ingrediënten
• 400 gram wijtingfilets in grove stukken
• 2 uien
• 2 teentjes knoflook
• 2 vleestomaten, ontveld en in blokjes
• 1 eetlepel geraspte citroenschil
• 1 venkelknol
• 2 eetlepels…

visrecepten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten
4 personen
Haring
Lunch
Nederlands
Ingrediënten
3 Hollandse nieuwe of zoute haringen
12 sneetjes donker volkorenbrood
2 rijpe avocado’s
Sap ½ citroen
1 klein gekookt bietje
2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
50 gram rucola
Zout…

visrecepten

Hollandse Nieuwe met pannacotta van geitenkaas

0-20 minuten
4 personen
Haring
Hapjes/Amuse
Nederlands
Ingrediënten
Ingredienten pannacotta 
500 ml room 
500 ml melk 
300 gram geitenkaas 
8 gram gelatine 
Ingredienten ingelegde komkommer 
100 gram…

visrecepten

Soep van spinazie en waterkers met haring in het zuur en groene appel 

0-20 minuten
4 personen
Haring
Hapjes/Amuse
Nederlands
Ingrediënten
300 gram spinazie
100 gram water kers
2 tenen knoflook
2 sjalotten
500 ml room
Bereiding
Snijd de sjalotten en knoflook mooi fijn, en bak deze even lichtjes aan met wat olie. Voeg…

visrecepten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten
4 personen
Botervis, Garnalen
Hoofdgerecht
Italiaans
Ingrediënten
• 300 gram Hollandse garnalen
• 50 gram boter
• 1 ui, fijngesnipperd
• 300 gram risottorijst
• 100 ml droge witte wijn
• 750 ml visbouillon (van tabletten)
• 1…

visrecepten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten
Makkelijk
2 personen
Mosselen
Hoofdgerecht
Spaans
Ingrediënten
• 2 kilo panklare mosselen
• 1 sinaasappel
• 1 kleine venkelknol
• 2 tenen knoflook
• 3 eetlepels olijfolie
• 1 eetlepel Italiaanse kruiden, fijngehakt
• Zwarte…

visrecepten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten
4 personen
Poon
Hoofdgerecht
Overig
Ingrediënten
• 4 poonfilets met vel, van elk 100 gram
• 1 kilo kruimige aardappelen, geschild en in stukken
• 1 knolselderij (ca. 700 gram), geschild en in blokjes
• 1 beker crème fraîche (200 gram)
• 4…

visrecepten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

 0-20 minuten
 4 personen
Botervis, Garnalen
Hoofdgerecht
Italiaans
 
Ingrediënten
• 300 gram Hollandse garnalen
• 50 gram boter
• 1 ui, fijngesnipperd
• 300 gram risottorijst
• 100 ml droge witte wijn
• 750 ml visbouillon…

visrecepten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten
4 personen
Tong
Hoofdgerecht
Overig
 
Ingrediënten
• 500 gram tongfilet
• 1 tomaat
• ½ gele paprika
• 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit
• 2 theelepels kappertjes
• 3 eetlepels bloem
• 2 theelepels gedroogde oregano
•…

visrecepten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten
4 personen
Griet
Hoofdgerecht
Overig
 
Ingrediënten
• 4 grietfilets van ca 200 gr
• 1 sjalot
• 2,5 dl visbouillon
• 1 scheutje droge witte wijn
• Peper en zout

Voor de saus
• 1/3 wortel
• 1/3 courgette
• 1/4…

visrecepten

Neem contact op


Gedempte Gracht 11, Schagen
info@vishandelschoehuijs.nl
0224 212 894

Locatie


Openingstijden


maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11.00 -
 9.00 -
9.00 -
9.00 -
9.00 -
 8.30 -

18.00
18.00
18.00
18.00
20.00
16.00
gesloten

Informatie


Over Vishandel Schoehuijs
Nieuws en acties
Contact

 

Social media


Vishandel-schoehuijs

Copyright 2019 - Vishandel Schoehuijs
Inloggen | Webbly - mooie websites | Ziber - Website software | Codesign - Website Schagen